Synes du det er vanskelig å ta valg, se helheten og få det hjemmet du ønsker deg? Er det overveldende å være i butikkene med alle mulighetene som finnes?

De siste årene så har jeg hjulpet mange mennesker med å selge boligen sin. For det er det de selger; boligen sin, ikke hjemmet sitt. Men i den prosessen så er jobben min å hjelpe potensielle kjøpere å se for seg sitt nye hjem. Å skape hygge og stemning som skaper en gnist og en drøm og at der vil de bo og skape hjemmet sitt.

I denne prosessen så er det mange selgere som plutselig ser boligen sin med nye øyne, etter at det har blitt ryddet og dekorert med bilder, puter, pynt, belysning og planter. Og den samme setningen går ofte igjen: Hvorfor har ikke jeg gjort dette før. Det som også går igjen og som mest sannsynlig er grunnen til at de ikke har gjort det før, er fordi de synes det er vanskelig og overveldende. Hvor begynner en? Med bilder….? Med puter…? Med pynt…? og om en begynner med bilder, hvilket skal en velge…? og kanskje på toppen av det hele så skal en velge farge til en vegg eller to og ha ny sofa…

Ofte når jeg spør hva det er de synes er utfordrende og vanskelig, svarer de; å ta valgene, å gå i butikkene og å være overveldet, ikke se sammenhenger og helheten når det er så mange varer i så mange butikker.

Så hvor får du hjelp når dette er tilfellet? Når du enten har flyttet i et nytt hjem, eller ønsker å gjøre endringer der du allerede bor. Når du ikke skal pusse opp, men kun kjøpe inn møbler og/eller pynt. Når du ikke vil bruke svinmye penger på å få en interiørperson hjem til deg som sender deg alene ut i butikkjungelen etter å ha foreslått et par steder du kan gå. Men du føler deg fortsatt alene og overveldet.

Neste utfordring er i butikken. Du kommer med en fargeprøve fra jotun og spør pent og ydmykt om du kan få hjelp til å velge noen puter, men det er kø i kassa og butikkpersonalet er litt stressa. neste gang du kommer så er det ekstrahjelpen som står der og hun kan ikke så mye om farger. Du er uansett ikke keen på å kjøpe alt på ett sted, du liker jo så mye fint i de forskjellige butikkene. Og hvordan får man egentlig et personlig preg på interiøret sitt og ikke ender opp med en upersonlig kopi av noe du så i ett interiørmagasin. Eller du ønsker det litt annerledes en venninnen din, selv om hun har det fint.

Så hva med å få hjelp der utfordringer er? Hva med å få tid med en som kan være med deg inn i butikkene og se på fargen du har valgt, eller til og med hjelpe deg å velge farger først.

Derfor tester vi nå ut et nytt konsept her i Spiren på CC Vest (på Lilleaker i Oslo), vi er her hvor butikkene er og vi har samlet et mikro utvalg i et lite showroom for å vise litt kombinasjoner. Så vi kan skape ditt hjem sammen!

Ta gjerne kontakt og book tid med oss, og om det trengs så ta med det du har av planløsninger og/eller bilder av rommet/rommene det gjelder. Er det noen mål som er viktig så ta med de og. Eller kanskje er du helt i starten og ønsker hjelp fra begynnelsen av.

Du er også hjertelig velkommen til å komme innom og slå av en prat og få en kaffe.

Vi gleder oss så mye til å hjelpe deg med å få sommerfugler i magen når du tar med deg putene og pynten hjem og ikke at du går med en stor klump bare ved tanken på å gå inn i en butikk.

Vi snakkes!