MARØ INTERIØR

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til Marø Interiør som hjelper deg med ditt drømmehjem! Jeg er utdannet med en bachelor i interiør design fra England og har de siste årene jobbet som stylist og interiørdesigner.  Mitt mantra er blitt at jeg ikke selger en stil, men tilbyr kompetanse. Det er skjønnhet i alle stiler, derfor er det viktig for meg at det er nettopp din stil som legger grunnlaget for vårt samarbeid. Jeg har kunnskapen, du har smaken! Sammen skaper vi et ekte hjem for deg.

I et prosjekt har jeg folkus på dine ønsker, behov og personlighet. Jeg finner deretter løsninger, muligheter, soner og bruk av rommet. Det seg være oppsett av vegger, trapper og romfordeling. Samtidig som jeg har fokus på detaljene som skaper helheten; fargene, tekstilene, belysning og jeg elsker å dekorere med planter.

Marø Interiør har nå lansert e-design som du kan lese mer om her. I en hektisk hverdag er det mange som ønsker stylingtips digitalt og jeg kan gi deg kompetente råd via mail. Dette er både praktisk, tidseffektivt, rimelig og en ypperlig måte å få hjelp på uansett hvor du bor.

HVORFOR VELGE MARØ INTERIØR?

Jeg legger min sjel i at du skal føle deg godt ivaretatt når vi jobber med ditt hjem, fritidssted eller arbeidsplass. Med erfaring fra bransjen og den unike kombinasjonen med interiørarkitektur og design ønsker jeg at du skal føle du får noe ekstra når du velger å jobbe med meg.

Cecilie Marø

Daglig leder, interiørdesigner og stylist

 Jeg liker å ha det store overblikket, se på de gode løsningene og finne de praktiske løsningene til hjemmet ditt. Jeg har en bachelor i interiørdesig fra Kingston University i England og har derfor erfaring på et arkitektonisk plan. Allikevel  er form, farge og detaljer mitt hjerte nært. Før Kingston gikk jeg 2 år på næringsakademiet, der hadde jeg 1,5 år med interiørdesign og lærte mye materialer og farger og ble interiørdekoratør. Det siste halve året gikk jeg organisasjons ledelse som jeg har fått bruk for både i større prosjekter og i oppstart av min bedrift.  Jeg fokuserer mye på å hjelpe mennesker med å finne sitt miljø. Du skal ikke føle deg overkjørt av mine egne meninger, men få hjelp med å skape ditt drømmehjem!

Jeg vil gjerne høre fra deg, du finner meg her:

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på post@marointerior.no eller kontakt meg her

12 + 8 =