FOR MEGLERE

TRENGER DU EN NY SAMARBEIDSPARTNER PÅ BOLIGSTYLING?

En god styling av boligen før salg kan være avgjørende for å oppnå høyest mulig pris i første salgsrunde. Et godt førsteinntrykk er viktig for å hente inn potensielle kjøpere, og interiøret skal vise frem potensialet i nettopp din kundes bolig. Vi hjelper meglere i Oslo, Akershus og sentrale deler av Østlandet med å skape en lun og visuelt slående atmosfære i sine salgsobjekter.

Hvorfor skal du velge Marø Interiør?
Vi har erfaring med å style boliger for salg og fokuserer på smarte løsninger og prikken over i-en i salgsobjektet. Vi har mulighet til å tilpasse stylingen alle mulige objekter, alt fra enkle tips og råd til utleie av interiør og småmøbler. Ta kontakt for å ta en prat med oss!

Hvordan jobber vi?
Vi tilpasser arbeidsmetodikken til dine kunder og tilbyr derfor flere pakkeløsninger som skal passe den enkelte selger. Alle selgere er forskjellige og noen trenger hjelp til full styling av boligen, andre ønsker kun enkle tips og råd til å style selv. Du kan lese mer om våre pakker her.

SE PAKKER OG PRISER HER

 

Boligstyling før salg
Ved første møte får kunden oversikt over nødvendige tiltak, og vi lager en framdriftsplan. I andre møte styles og klargjøres boligen for foto. Det er fornuftig å ha god tid i denne fasen, da det kan være mange tiltak som anbefales. Å skape et nøytralt miljø og vise løsninger som treffer en bredere målgruppe vil tiltrekke flere boligkjøpere og vil være lønnsomt. Det kan gjøres ved å utvide stylingen med interiør fra vårt interiørlager, som møbler, tekstiler, tepper, bilder, lys og dekor.

Ønsker du å møte oss for et uforpliktende møte?