FOR DEG SOM SKAL SELGE

SKAL DU SELGE BOLIGEN DIN?

En god styling av boligen før salg kan være avgjørende for å oppnå høyest mulig pris i første salgsrunde. Et godt førsteinntrykk er viktig for å hente inn potensielle kjøpere, og interiøret skal vise frem potensialet som ligger i nettopp din bolig. Vi hjelper selgere i Oslo, Akershus og sentrale deler av Østlandet med å skape en lun og visuelt slående atmosfære i sin bolig, og samarbeider også med meglere.

Hvorfor du skal velge boligstyling?
Et godt førsteinntrykk når man skal kjøpe bolig er svært viktig, og gode bilder av boligen gir større oppmerksomhet når boligen legges ut. Det er derfor svært viktig at boligen vises fra sin beste side og de unike løsningene presenteres visuelt slående. Du vil derfor oppnå høyere pris, få solgt raskere og få større oppmerksomhet når boligen presenteres fra sin aller beste side. 

Hva er boligstyling?
Boligstyling begynner alltid med et hjemmebesøk der vi sammen går gjennom boligen og ser på dagens løsninger. Det er svært viktig at vi ikke fokuserer på hvordan du har det men hvordan kjøper kan få det hvis de kjøper nettopp din bolig. Når vi så har gått over boligen vil du enten skrive ned våre råd selv eller så sender vi deg en rapport i etterkant med anbefalte endringer. Deretter kan du enten style boligen selv eller så kommer vi og hjelper deg. Du kan også låne interiør og småmøbler. Les mer om våre pakker under.

Hva gjør en boligstylist?
Vi hjelper boligeiere med å oppnå størst mulig interesse for sin bolig ved salg. Vårt mål er å presentere boligen fra sin beste side når du skal selge, og gi potensielle kjøpere en ide om hvordan de kan få det i sitt nye hjem. Det er viktig at stylingen gir et nøytralt men innbydende bilde av din bolig for å nå flest mulig i presentasjonen av boligen.

Fra et salgsobjekt – til et hjem
Har du akkurat kjøpt ny bolig? Ønsker du å gi din nåværende bolig en oppfriskning? Vi hjelper deg også med å innrede ditt hjem. Det er lett å sette seg fast i alle tankene når man skal pusse opp og vi vet at mange sliter med å få tiden til å strekke til. Derfor tilbyr vi interiørveiledning til deg som ønsker å løfte ditt hjem og få innspill til praktiske og funksjonelle løsninger. Du kan lese mer om vår interiørveiledning her.

PRODUKTER

VEILEDNINGTIME
Et godt førsteinntrykk når man skal kjøpe bolig er svært viktig, og gode bilder av boligen gir større oppmerksomhet når boligen legges ut. Det er derfor svært viktig at boligen vises fra sin beste side og de unike løsningene presenteres visuelt slående. Du vil derfor oppnå høyere pris, få solgt raskere og få større oppmerksomhet når boligen presenteres fra sin aller beste side. 


Tips og råd til hva du selv kan gjøre før foto og visning.
For deg som ønsker en gjennomgang av hjemmet ditt i samråd med en 
boligstylist. Hvis du ønsker å ordne alt av forberedelser, kan vi hjelpe deg på vei. Du booker en time hos oss og en av våre erfarne konsulenter kommer hjem til deg og ser over boligen din. Du vil få konkrete tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre for salg. Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på? Hvordan kan rommene presenteres best mulig? Alt dette og mye mer kan vi hjelpe deg med på en veiledningstime.

Hva kan du forvente?

 • Veiledning i hjemmet
 • Rapport ettersendes

Tid: 45 minutter
Pris: 1750,-

MINISTYLING

Dette passer for deg som skal selge boligen din og er ønsker hjelp til endringer og selve stylingen. Her kommer vi hjem til deg og går gjennom boligen i forkant, deretter får du en rapport med anbefalte endringer. På en ministyling kommer vi hjem til deg og styler hovedsoverommet, stua, bad og kjøkkenet før fotografering slik at du skal være trygg på at boligen vises fra sin beste side.

For deg som kun trenger det lille ekstra.
En av våre stylister gjennomfører en veiledningstime hvor du får tips til klargjøring av boligen. Før fotografering kommer stylisten tilbake og dekorerer slik at de viktigste områdene fremheves. I en ministyling bruker vi det vi kan av dine egne ting, resten suppleres av oss, men vi tar ikke med like mye som en delstyling. I en ministyling vil vi legge vekt på kjøkkenet, stuen (kun en hvis det er flere), hovedsoverommet og badet. Når salget er gjennomført, tar du kontakt med oss. Du pakker selv ned dekoren og dette hentes til avtalt tid. Enkelt, virkningsfullt og effektivt.

Hva kan du forvente?

 • Veiledning i hjemmet, 45 minutter
 • En rapport med anbefalte endringer
 • Styling av stue, kjøkken, bad og hovedsoverom
 • Kunde klargjør boligen selv ut i fra våre anbefalinger
 • Stylist kommer tilbake før foto med litt dekor.
 • Leie fra 4 uker, deretter 15% av total sum pr påbegynt uke
 • Ved henting pakker kunde ned gjenstandene selv og klargjør for henting

Utlån:

 • Tekstiler til hovedsoverommet og stuen.
 • Pynt og evt et par bilder til hovedsoverom, stue, kjøkken og bad.
 • Det er ingen større møbler inkludert

Tid: 1-2 timer
Pris: Fra 6 500,- 

DELSTYLING
Ønsker du hjelp til å style større deler av boligen? Ønsker du å leie interiør til fotografering og visninger? Dette er en tilpasset løsning for nettopp din bolig der vi sammen går gjennom din bolig. Du vil deretter få en rapport med anbefalte endringer. Når du har kjøpt inn anbefalte produkter supplerer vi med tekstiler, lamper, bilder og annet tilbehør slik at boligen virkelig skinner i salgsprosessen. Vi kommer hjem til deg og styler rommene som avtalt før fotografering. Her er boligen i utgangspunktet møblert med dine møbler. Vi kommer med tilbehør etter behov, som for eksempel pledd, puter, tepper, bilder og småmøbler.

 

Hva kan du forvente?

 • Veiledning i hjemmet
 • En rapport med anbefalte endringer
 • Styling av avtale rom
 • Utlån av interiør i inntil 4 uker, deretter 15% av total sum pr påbegynt uke.
 • Kjøring og henting inntil 50 km fra Oslo
 • Stylist setter sammen en dekor- og møbelpakke som passer din bolig
 • Styling av boligen, også med dine ting

Tid: 2-4 timer
Priser:
1-roms fra: 8 000,-
2-roms fra : 9 500,-
3-roms fra: 11 500,-
4-roms fra: 13 500,-
Rekkehus fra: 16 500,-
Enebolig fra; 18 000,-

Etter befaring vil et skreddersydd tilbud bli sendt.                                            Tillegg for etasjer uten heis og uteområder 

FULLSTYLING

Dette er for deg som har en tom bolig som trenger alt. Her kommer vi hjem til deg og går gjennom boligen i forkant, for å kunne planlegge best mulig resultat. Vi tar med alt til alle rom og styler det etter stil og målgruppe. 

Hva kan du forvente?

 • Befaring av bolig
 • En god og fullstendig planlegging av styling
 • Full møblerling av alle rom
 • Leie i inntil 4 uker, deretter 15% av total sum pr påbegynt uke 
 • Henting av stylingen

Tid: 3-6 timer
Priser:
1-roms fra: 13 000,-
2-roms fra : 15 000,-
3-roms fra: 17 500,-
4-roms fra: 20 000,-
Rekkehus fra: 26 000,-
Enebolig fra; 28 500,-

Etter befaring vil et skreddersydd tilbud bli sendt.                                            Tillegg for etasjer uten heis og uteområder