INTERIØRHJELP PÅ NETT

Nyhet! Endelig kan du nå få interiørhjelp over internett! Vi har gleden av å lansere e-design, tjenesten der du kan sende oss dine spørsmål med bilder og og annen relevant informasjon. Vi kan hjelpe deg med planløsninger i hjemmet, praktiske løsninger, fargevalg, møbler, materialvalg og innredningsråd. Kanskje du trenger hjelp til hytta,  ferieboligen i utlandet eller du ønsker ikke å bruke for mye tid eller penger.

Hva er e-design?
E-design er interiørveiledning over nettet. Mange av våre kunder har ikke tid til å gjennomføre et hjemmebesøk og noen har hytter og feriehus i andre deler av landet eller verden. Dette er en onlinetjeneste der du som kunde kan sende oss dine spørsmål med bilder av ditt hjem og få svar fra oss innen to arbeidsdager. 

Hvorfor bruke e-design?
– Du kan få hjelp til innredning uansett hor du befinner deg.
– Det sparer deg for tid
– Det er kostnadseffektivt
– Det er enkelt og effektivt 

E-Design er for deg som ønsker konkrete tips og råd, men er villig til å gjøre litt jobb selv. Det er derfor det er tids- og kostbesparende.

PRODUKTE

INNTIL 3 SPØRSMÅL

For deg som har inntil tre spørsmål uansett rom.
PRIS: 750,-

INNTIL 5 SPØRSMÅL

For deg som har inntil 5 spørsmål uansett rom.
PRIS: 950,-

ETT TIL TRE ROM

For deg som ønsker online veiledning for ett, to eller                   tre rom.                    PRIS: 2 000 – 6 000,-

TOTAL PAKKE

For deg som er megler og ønsker online veiledning for et helt objekt.
Prisen avtales på forhånd

PROSESSEN:

– Du tar relevante bilder av det du ønsker hjelp til og sammen med en utfyllende og forklarende tekst sender du dette til post@marointerior.no 

Send gjerne med noen inspirasjonsbilder. Hvis nødvendig, legg ved mål og skisser.

 – Du vil få en mail tilbake med pris og betalingsinfo.Hvis nødvendig, vil jeg stille noen flere spørsmål for å hjelpe deg best mulig.

– Etter at betalingen er mottatt vil du innen to arbeidsdager, med mindre annet er avtalt, få et svarDette kan varier alt ettersom hva du spør om. Men vil vanligvis være et moodboard, en shoppingliste med forslag på produkter eller en kombinasjon av disse to. Ved større prosjekter kan det inkludere møbleringsplaner og 3D tegninger.

 
Når du har mottatt svaret er det opp til deg hvordan du vil bruke det. Jeg vil være tilgjengelig til å hjelpe deg en gang med å redigere rådene jeg har gitt deg om du ikke er fornøyd.

Ettersom E-Design foregår over epost og jeg fysisk ikke er tilstedet i ditt hjem, så må du være klar over at denne tjenesten er ment som rådgivning med tips og råd. Jeg vil selvfølgelig gjøre mitt beste for å være så konkret som mulig. Når det gjelder farger må du alltid teste det ut på en liten skala før du utfører. Farger ser annerledes ut på bilder, skjermer og i forskjellig lys. Så du er selv ansvarlig for dette.

Jeg håper dette er av interesse for deg. Send meg gjerne en epost om du lurer på noe eller bruk chatboblen til høyre.

Jeg gleder meg masse til å hjelpe deg.